Crowd funding voor het arrangement van The Attic

5304926292ae9_the_attic_voordekunst__1__jpeg_250x300_fitNog maar een paar maanden en dan brengt Starlight Boulevard de gloednieuwe musical The Attic. Deze musical, geschreven en gecomponeerd in Londen, is nog nooit in zijn geheel opgevoerd. Dit geeft ons de unieke mogelijkheid onze eigen weg en interpretatie aan het verhaal en de muziek te geven en betrokken te zijn bij alle stadia van de ontwikkeling van een volledige musical. Een enorme uitdaging, een enorme klus!

En jij kan ons helpen!

We hebben al veel bereikt. Op dit moment ligt er een prachtig bewerkt script door Mark van Haasteren, een klinkende vertaling van Sjoerd Brouwer, en de aangrijpende, prachtige melodieën van Mark Carroll. De muzikale aankleding is echter nog niet wat het stuk verdient. Voor het neerzetten van een indringend, opzwepend en aangrijpend stuk is een professioneel arrangement onontbeerlijk. We hebben een arrangeur uit de Londense musical-scene bereid gevonden dit voor ons voor een vriendenprijs te doen.

We zijn voor deze productie een crowd funding project begonnen en bieden iedereen zo de mogelijkheid mede-producent te worden van een uniek musical-project. Wordt de ‘Joop van den Ende’, de ‘Albert Verlinde’ voor The Attic. Help ons en wij zullen ons tot het uiterste inspannen om in mei van het podium te spatten!

Om mee te doen, ga naar voordekunst.nl!

Voordekunst-Poster-2-660x320