Een verhaal van vriendschap, verwantschap, toeval en lotsbestemming

2012: Blood Brothers.

Na succesvolle musicalproducties als 'Anyone can whistle', 'Parade' en 'Lichtgeraakt', waagde Starlight Boulevard zich in 2012 aan de klassieker 'Blood Brothers'. Deze musical vertelt het verhaal van een tweeling die bij de geboorte gescheiden wordt en niet van elkaars bestaan afweet. De bijzondere band tussen de broers blijkt echter niet zo eenvoudig te breken. Blood Brothers vertelt een tragisch verhaal waarin je als kijker van het begin tot het eind werd meegenomen tot het onvermijdelijke plot!

De uitvoeringen van Blood Brothers door Starlight Boulevard was van 7 t/m 10 juni 2012 te bewonderen in Theater Het Vorstelijk Complex (Utrecht).

De musical Blood Brothers

Twee jongens groeien op als vrienden. De een in rijkdom, de ander in armoe. Niet wetend dat ze eigenlijk een tweeling zijn en ooit in het diepste geheim van elkaar zijn gescheiden Tot die ene noodlottige dag. Dat is het verhaal van Blood Brothers. Een verhaal van vriendschap, verwantschap, toeval en lotsbestemming.

Blood Brothers is in 1981 geschreven door Willy Russell en tot op de dag van vandaag één van de meest succesvolle musicals in Londen. Starlight Boulevard zal zich dan ook 100% inspannen om de successen van deze musical te evenaren. Heeft u de musical al een keer gezien? Dan is het zeker de moeite waard om deze productie te bezoeken. Immers, Starlight zou Starlight niet zijn, als ze geen eigentijdse, verrassende draai zou geven aan de uitvoering van dit verhaal: Blood Brothers!

Blood Brothers in 2012

De musical Blood Brothers werd ten tonele gebracht in Theater Het Vorstelijk Complex (Prinses Christinalaan 1, Utrecht) op:

  • donderdagavond 7 juni 2012, om 20.00 uur
  • vrijdagavond 8 juni 2012, om 20.00 uur
  • zaterdagavond 9 juni 2012, om 20.30 uur
  • zondagmiddag 10 juni 2012, om 14.00 uur