Maatschappelijke betrokkenheid vinden wij belangrijk

Word Sponsor.

In onze ogen beïnvloeden de ontwikkelingen op het gebied van promotie, maatschappelijke betrokkenheid en sponsoring elkaar. Promotie is effectiever als je laat zien dat je maatschappelijk betrokken bent, sponsoring is veel aantrekkelijker als er exposure is bijvoorbeeld. Tegelijkertijd vinden wij inspiratie en diepgang in deze samenwerkingen. In onze ogen versterken deze onderdelen elkaar. Wij zoeken dus verbinding met maatschappelijke organisaties en bedrijven.

 

[Foto: Geeske Stoker]
[Foto: Geeske Stoker]
Vorige producties hebben wij samengewerkt met Warchild, Sanquin, het Veteraneninstituut en Stichting Hulphond. Deze organisaties hebben we uitgekozen op inhoud bij de producties en een aansprekend en inspirerend verhaal. Concreet hebben wij met een benefiet bijgedragen aan Warchild, hebben we bloeddonoren aangedragen, en een privé-voorstelling verzorgd voor oorlogsveteranen rondom de thematiek van reintegratie en traumaverwerking. Voorbeelden van sponsoring zijn de uitkoop van een voorstelling door ABN/AMRO, sponsoring van decor (steigerbouw, houtlevering), en fotografie door Fototeam K en M.Voor onze producties zijn wij altijd op zoek naar sponsoren. Onze producties zijn niet goedkoop. Temeer omdat wij kwaliteit voorop stellen. Zo hebben we een professioneel artistiek team, een live orkest en kostbare techniek nodig. Deels wordt dit gedekt vanuit fondsen, deels door de kaartverkoop. Contributie, donateurs en de inkomsten van onze concerten dragen bij. Een uitgebreid netwerk van professionals die ons een warm hart toedragen staat ons met hun expertise en diensten bij. En steeds meer zijn wij ook afhankelijk van sponsoren. Starlight zoekt per productie sponsoren, in geld en in natura. Sponsor worden kan al vanaf € 500 en voor slechts € 5.000 ben je onze hoofdsponsor, inclusief VIPprogramma voor 20 personen en een gratis optreden op een bijzondere gelegenheid. We vertellen u graag meer over de sponsor mogelijkheden, kijk daarvoor bij sponsor of sponsorpakket.Wat wij vragen, is onder andere sponsoring van ons artistiek team. De crux van ons succes is het werken met artistieke begeleiders die uit de professionele wereld komen. Zij selecteren de juiste mensen, weten hoe een verhaal verteld kan worden, hoe een show gebracht kan worden en trekken andere inspirerende mensen aan.

Sponsorpakket

Wat zijn de sponsormogelijkheden?
Wij zijn erg blij dat u interesse heeft in onze organisatie en wij hopen dat we veel voor elkaar kunnen betekenen. Met u hopen wij onze drie kernpunten te kunnen uitdragen:
–   Kwalitatieve en prikkelende producties aan ons publiek vertonen.
–   Inwoners uit de regio een podium bieden waar ze zich kunnen ontwikkelen.
–   Maatschappelijke betrokkenheid en authenticiteit uitdragen binnen onze regio.

Neem contact met ons op via info@starlight-boulevard.nl

 

Deze fondsen en sponsoren gingen u dit seizoen voor

Fondsen

"Het VSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’."