“De Star Volunteers zijn de echte sterren van Starlight”

Help jij mee?

Ja! Ik wil vrijwilliger worden: Klik hier

Ja! Ik wil een donatie doen:

Donate € -

Kan jij ook niet wachten om aan de slag te gaan als vrijwilliger? Ben je goed met naald en draad, een boormachine of manage jij de boel wel even tijdens een voorstellingsweek? Of help je liever mee door een donatie te doen? Wij kunnen alle hulp erg goed gebruiken, en heel eerlijk: samen aan een productie werken is toch veel leuker?

Wilt u het ons iets makkelijker maken? Doneer ons eenmalig een bedrag, of steun ons jaarlijks via deze link. Alle beetjes helpen. En wanneer u uw gegevens achterlaat zullen we u persoonlijk bedanken! En daarna uw gegevens weer verwijderen.

 

Samenwerking.

Als Starlight Boulevard willen we mooie, pakkende musicals brengen, maar daar houdt het voor ons niet op. Starlight werkt samen met scholen, maatschappelijke organisaties en bedrijven.

“Wij willen ons graag met Starlight associëren want jullie zijn een leuk en vrolijk product.”

Maar wie zijn we nou eigenlijk? Starlight is een musicalgroep bestaande uit 30 enthousiaste mensen van heel verschillende leeftijden. We zijn er voor de betere amateurs uit de regio Utrecht, die meer willen dan het algemene aanbod bij muziekscholen en losse cursussen. We worden begeleid door een muzikaal leider, regisseur, choreograaf en vormgever die allen actief zijn in de professionele wereld. Er zijn heel veel prachtige musicals die het grote publiek niet kent, en wij kiezen onze producties graag uit deze verrassende pareltjes. Daarnaast hebben we een concertprogramma met musicalrepertoire uit bekende musicals. We treden hiermee op tijdens bijvoorbeeld een diner of een congres. Ook treden we op met een vrolijk kerstprogramma.

Meer weten?

Neem contact met ons op via info@starlight-boulevard.nl