Musical maak je met elkaar

Sterren brigade.

Wil je deel uitmaken van een enthousiast en creatief team? Heb je passie voor theater en wil je bijdragen aan een onvergetelijk avondje uit voor honderden bezoekers? Of je nu ervaring hebt of niet, we kunnen altijd extra handen gebruiken.

Leuk! Hoe meld ik me aan?

Stuur een mail naar info@starlight-boulevard.nl en ontdek hoe leuk en leerzaam het is om achter de schermen mee te werken aan onze spectaculaire producties! Vermeld je ook even wat je leuk zou vinden om te doen? Samen maken we van musicalvereniging Starlight Boulevard een begrip in Utrecht en ver daarbuiten!

Wanneer kan ik aan de slag?

We maken een lijst van alle binnengekomen aanmeldingen, zodat we je kunnen benaderen als het zover is. Samen kijken we hoe en wanneer we jouw kennis en kunde zo goed mogelijk in kunnen zetten.

Wat voor vrijwilligers zoeken jullie?

Hieronder een opsomming van activiteiten waarbij we graag van jouw hulp gebruik zouden willen maken.

Staat jouw expertise er niet tussen? We horen het graag!

 

Decor

In onze loods bouwen we elke productie gezamenlijk aan ons decor. Dit zijn altijd gezellige dagen waar onze leden en vrijwilligers de mooiste dingen maken! Hoe tof is het als je jouw bijdrage daarna live kunt bewonderen in het theater?

Kan jij goed overweg met een boor en een hamer? Geef je dan op!

Kap & Grime

We kunnen best wat zelf, maar afhankelijk van de productie zijn er soms een paar extra handen nodig. We proberen altijd een professional te vinden die deze groep aan kan sturen, dus zodoende leer je zelf waarschijnlijk ook nog wat bij!

Ben jij handig met grime en haar? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken!

Kleding

Voor sommige producties is het fijn om kledingstukken aan te kunnen passen om ze geschikt te maken voor op het podium. Denk aan het innemen van kledingstukken en het aanbrengen van drukknopen, elastiek in de schoenen of extra ritsen. Alles om ervoor te zorgen dat de kledingwissels soepel verlopen.

Kennen naaimachines voor jou geen geheimen? Dan zoeken we jou!

Theater Host

Ben jij in staat om onze bezoekers in de watten te leggen zodra ze het theater betreden? Dan kun jij hun theaterervaring nóg beter maken! Hoe fijn is het als iemand je even opvangt voorafgaand aan de show, aan een programmaboekje helpt en je na afloop een fijne terugreis wenst?

Maak jij de avond als host helemaal compleet? Meld je aan!

Foto & Video

Wij maken regelmatig foto’s en video’s om ons publiek mee te nemen in ons productieproces. Vaak kunnen we hier extra mensen bij gebruiken. Bijvoorbeeld om te filmen tijdens ons pers-event, waar we musicalblogs een voorproefje geven van onze musicals. Of zet jij de bezoekers in het theater op de foto voor onze logowand, zodat zij een leuk aandenken hebben? 

Weet jij wel raad met een camera? 

Foto Vrijwilligers