Wij werken met een professioneel team om zo de talenten van onze leden optimaal te benutten

Artistiek Team.

Musical is zang, spel en dans en om dat in goede banen te leiden zijn een muzikaal leider, regisseur, choreograaf, vormgever en regieassistent nodig. Deze mensen vormen samen het artistieke team van een musicalproductie. Gerben Kruisselbrink is naast muzikaal leider ook de artistiek leider van Starlight Boulevard.

gerben_website

Muzikaal Leider

Gerben Kruisselbrink

regie assistent: Jelle

Regie-assistent

Jelle Gulmans

Muzikaal leider
Gerben Kruisselbrink is een muzikale duizendpoot. Hij studeerde Muziekwetenschappen en Schoolmuziek en schoolde zich daarnaast in koor- en orkestdirectie én solo- en koorzang. Zijn kennis en ervaring zet hij in als muzikaal leider van meerdere muziektheater- en vocalgroepen. Naast Starlight Boulevard zijn dat o.a. The New Voices en het Steengroeve Theater. Met deze groepen heeft hij inmiddels meer dan 50 producties uitgevoerd, waaronder West Side Story, Sweeney Todd, The Wall, Anatevka, Evita, Jesus Christ Superstar en Urinetown. Voor het Steengroeve Theater organiseert en bedenkt hij, samen met een regisseur, ieder jaar een grote productie; hij arrangeert, repeteert en dirigeert een openluchtvoorstelling waar honderden mensen aan meewerken en duizenden mensen naar komen kijken.

Naast muzikaal leider is Gerben muzikant. Hij speelt in diverse bands en combo’s als sessie-muzikant, of hij wordt gevraagd voor langere projecten zoals The Armed Man en Queen-Symphony.

Regisseur
Sam Janssen

Choreografie
Gerard Baars

Regie-assistent

Jelle Gulmans kent Starlight Boulevard als oud-lid als geen ander. Hij heeft meegespeeld in Blood Brothers en The Attic. Hij was bij Starlight Boulevard bestuurslid, lid van diverse commissies en productieleider van The Attic. Hij kent de vereniging dus goed en is daarmee een fijne aanvulling op het artistieke team. In 2016 heeft hij de MusicAllFactory afgerond. Tijdens deze opleiding heeft hij zich ontwikkeld op het gebied van zang, liedinterpretatie en dans. Daarnaast speelde Jelle in Lelies in (2018) en Showstoppers in Concert (2021), beide producties van NDM Theaterproducties. Verder is Jelle frontzanger van de band Sir Juke en zingt hij in diverse gelegenheidsbands. Voor Jelle is Made in Dagenham de vierde productie als regieassistent bij Starlight Boulevard: in 2018 was hij als regieassistent betrokken bij Big Fish, in 2020 bij Pippin. en in 2022 bij Foxtrot.