"Het is goed toeven in Grand Hotel van Starlight Boulevard‏" - Musicalnieuws.nl, Grand Hotel 2016

Informatie.

Starlight Boulevard is een Utrechtse musicalvereniging opgericht in 1995. De stukken die we uitvoeren als volledige productie kenmerken zich door toegankelijkheid, originaliteit en een inhoudelijk sterk verhaal.

Starlight werkt met artistieke begeleiding uit het professionele (musical)circuit. De muzikaal leider verbindt zich aan de vereniging, zodat hij/zij zich, over de producties heen, kan richten op de ontwikkeling van de groep. Sinds 2018 werken wij met Gerben Kruisselbrink. De andere leden van ons artistiek team (regisseur, choreograaf, vormgever) worden per productie gecontracteerd.

Naast theaterproducties (Zie Producties voor meer informatie) heeft Starlight een concertprogramma. Voor optredens bij o.a. evenementen, open podia, in kleinere theaters, etc. Het concert-programma bestaat uit een selectie uit diverse bekende musicals met aandacht voor staging en interpretatie.

Starlight Boulevard bestaat uit een hechte groep van ongeveer dertig leden variërend van 18 tot 55 jaar. Als Utrechtse vereniging komt ongeveer 60% van de leden uit de gemeente Utrecht en repeteren we in Utrecht. We richten ons op getalenteerde amateurs uit de regio Utrecht.

Foto: Fototeam K&M

De leden zijn actief zowel voor als achter de schermen; iedereen heeft een rol zowel op het toneel als in de organisatie. Daarnaast is er een behoorlijke achterban van vrijwilligers die eveneens actief is in de diverse commissies. Starlight heeft zowel voor als achter de schermen voldoende te bieden voor iedereen die zich met (amateur-)theater, en musical in het bijzonder, bezig wil houden.

Starlight heeft recentelijk de Starlight-academy in het leven geroepen. Dit is een initiatief waarbij leden hun specifieke kennis en ervaring (artistiek en organisatorisch) in een bepaald onderdeel van het muziektheater delen met andere leden in de vorm van een workshop op speciaal hiervoor georganiseerde academy-dagen.

Wat moet ik doen om lid te worden?
Bekijk het item Lid worden.

Meer weten?
Bekijk de website. Wil je meer informatie, je reactie kwijt over de site, reageren op een optreden, of ook meewerken aan een productie voor of achter de schermen? Neem dan zeker even contact op met ons: info@starlight-boulevard.nl.