Volg Starlight Boulevard op facebook en mis niets!

Facebook Feed.

1 week ago

Starlight Boulevard

Wist je dat onze nieuwe choreografe (helemaal rechts) niet alleen waanzinnig kan dansen, maar ook prachtig kan zingen! ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Starlight Boulevard

Lucky us! Voor Pippin komt choreografe Liesanne van Dongen ons artistieke team versterken 💪

Liesanne heeft onder andere de opleiding Musicaltheater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg afgerond. In de afgelopen jaren was ze onder meer te zien als swing on stage bij de musicals My Fair Lady en Evita. Ook is zij vorig jaar als assistent regie en choreografie gestart bij de Musical Company. Als klap op de vuurpijl is ze aankomend theaterseizoen te zien als zangeres en danseres in Theaterconcert Heartbeat van The Magic of Jeans.

Wij zijn heel blij met deze aanwinst! Tijdens de audities en eerste dansrepetities blijkt al wat ze ons allemaal kan leren, en hoe ze Pippin met ons naar een hoog niveau gaat brengen!
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

Starlight Boulevard

Koop nu alvast je kaarten: www.fulcotheater.nl/starlight-boulevard-5/ ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

Starlight Boulevard

We mogen weer gaan repeteren voor een nieuwe productie! Gisteravond hebben we de kick-off gehad voor de musical Pippin. Deze onvergetelijke Broadway musical van Stephen Schwartz vertelt het verhaal van Koningszoon Pippin die onder leiding van een extravagante groep theaterspelers op zoek gaat naar zichzelf en de zin van het leven. Die zoektocht verloopt echter niet zonder slag of stoot.

Behalve het vieren van de kick-off met een prachtige taart van Helemaal van de Taart.nl gingen donderdagavond ook de audities nog door. Er waren zoveel verrassingen in de eerste ronde, waarmee de leden het voor het artistiek team niet makkelijk hebben gemaakt. Dat belooft veel goeds voor deze jubileummusical!

De musical zal van 26 tot en met 29 maart 2020 te zien zijn in het Fulcotheater in IJsselstein, en kaarten zijn nu al te koop via www.fulcotheater.nl/starlight-boulevard-5/

Komt dat zien! Wij hebben er zin in!
... See MoreSee Less

View on Facebook