Volg Starlight Boulevard op facebook en mis niets!

Facebook Feed.

🎵 Ga op pad 🎵 met Starlight Boulevard. Ook zo nieuwsgierig waar onze leden in de vakantie allemaal terechtkomen? Iedere week plaatsen we een nieuwe foto van een ander lid. We beginnen met Annemarie in het zonovergoten Spanje!

Ben je zelf ook op vakantie of net terug? Wij zijn heel benieuwd naar jullie vakantiefoto's. Je kan ze delen in de comments.

Kaarten voor Big Fish zijn nu te koop via www.starlight-boulevard.nl/
... See MoreSee Less

View on Facebook

Laatste 'repetitie' voor de zomervakantie. Gezellige bbq met elkaar! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Starlight Boulevard wint €1241,99 in 'De grote Club-strijd'!
Weet je nog? Tussen 6 mei en 17 juni vroegen we jullie kassabonnen van jullie aankopen in Winkelcentrum Lunetten. Dat heeft geholpen! We zijn als nummer 1 geëindigd!
Met dank aan Hanneke voor haar verzameldrift!
... See MoreSee Less

View on Facebook

START KAARTVERKOOP!

De kaartverkoop van onze nieuwe musical Big Fish is van start gegaan! Van 23 t/m 25 maart 2018 spelen wij deze geweldige familievoorstelling in het Fulco theater in IJsselstein! Het is voor het eerst dat deze show, die in 2013 op Broadway opende, in Nederland te zien is.

Ook dit jaar zijn er weer VIP-kaarten beschikbaar. Daarmee komt u op de beste plek te zitten, krijgt u voor aanvang een inleiding over de voorstelling en nog een kleine attentie.

Let op! Dit jaar worden voor het eerst een aantal rollen door twee mensen gespeeld. Op de avond dat ze niet hun rol spelen maken ze deel uit van het ensemble. Kijk op onze website starlight-boulevard.nl/bigfish/ voor een overzicht wie wanneer speelt en voor meer informatie. De rest van de cast speelt gewoon elke avond.

Koop je kaarten direct bij het Fulco theater:
fulcotheater.nl/starlight-boulevard/
... See MoreSee Less

View on Facebook