narcis

Het Verhaal

Big Fish vertelt het grootser-dan-grootse verhaal van Edward Bloom. Een man die, als we zijn eigen verhalen mogen geloven, een buitengewoon leven leidt. Zijn hele leven vertelt hij zijn zoon Will vurig over zijn spectaculaire avonturen vol heksen, reuzen en zeemeerminnen. Maar als Will op het punt staat zelf een kind te krijgen en zijn vaders gezondheid verslechtert, hoopt hij achter de waarheid te komen. Wie is zijn vader echt? En waarom vertelt hij nooit de waarheid?

Big Fish is een hartverwarmende en magische Broadway-musical naar de roman van Daniel Wallace en de film van Tim Burton. Een musical over ouders en kinderen, en de verhalen die we aangrijpen om te zijn wie we willen zijn. Laat je raken en inspireren door deze fantastische familieshow, voor het eerst te zien in Nederland.

Over de musical

Big Fish is geschreven door Andrew Lippa (music and lyrics) en John August (book). Na een succesvolle speelperiode in Chicago ging hij in 2013 op Broadway in première. Andrew Lippa is onder andere bekend van de musicals The Wild Party en The Addams Family. 

Cast

Binnenkort zullen wij hier de cast aan u voorstellen. In deze productie worden een aantal rollen met een dubbele cast gespeeld. De rest van de cast speelt gewoon elke avond dezelfde rol. Het betreft de volgende rollen door de volgende mensen:

klik op de gewenste dag om direct naar die bestelpagina te gaan

Vrijdagavond en zondagmiddag:

Joery van de Geijn als Will Bloom
Gijs Leenders als Amos Calloway
Diede Timmers als de Heks

Zaterdagavond en zondagavond:

Wilbert Schuurman Hess als Will Bloom
Sander Spruijt als Amos Calloway
Hilde Kauffman als de Heks

Artistiek Team

Musical is zang, spel en dans en om dat in goede banen te leiden zijn een muzikaal leider, regisseur, choreograaf, vormgever en regieassistent nodig. Deze mensen vormen samen het artistieke team van een musicalproductie.

Muzikaal Leider Alan Evans

Muzikaal Leider
Alan Evans

Regisseur André van Hest

Regisseur
André van Hest

Choreografe Hester Schrofer

Choreografe
Hester Schrofer

BESTEL NU KAARTEN

klik op de gewenste dag om direct naar die bestelpagina te gaan

Cast 'Paling': Vrijdagavond en zondagmiddag | Cast 'Snoekbaars: ' Zaterdagavond en zondagavond:

narcis