Repetitie Weekend


Voor iedere productie hebben we twee grote repetitieweekenden. Op 28 en 29 oktober vond het eerste Big Fish weekend plaats.

We hebben zaterdag van ´s ochtends vroeg tot ´s avonds laat gerepeteerd, en gingen zondagochtend meteen weer door. Zo´n weekend is weliswaar vermoeiend, maar vooral erg leuk en nuttig. Met alle disciplines zijn we weer een stuk verder gekomen; we hebben nieuwe dansen geleerd, de zang aangescherpt en verder gewerkt aan verschillende scènes. Daarnaast hebben we de eerste akte muzikaal doorgenomen en de overgangen van tekst naar zang geoefend.

Vrijwilligers

Niet alleen de leden van Starlight waren aanwezig dit weekend. Zo hebben we kennis mogen maken met een aantal kinderen die ook in Big Fish gaan spelen. Lars en IJsbrand gaan de rol van kleine Will dubbelen, en hebben meteen voor de hele groep hun eerste scène mogen spelen. Ook Sanne en Carlijn, die deel uitmaken van het ensemble, zijn meteen aan het werk gezet. Daarnaast is een groep vrijwilligers druk bezig geweest met het maken van kostuums voor de voorstelling. Zij staan onder leiding van Jennifer Groeneveld, die door haar eigen bedrijf Germaines Dance- and theatre wear precies weet hoe ze mooie kostuums moet maken.

Vol zelfvertrouwen weer door

Alle leden waren het erover eens dat het weekend een succes was. Doordat de eerste akte muzikaal helemaal is doorgenomen, heeft iedereen een beter beeld van de show gekregen. Ook is het enorm enerverend en leuk om liedjes en scènes van elkaar te zien, omdat er normaal veel in verschillende groepen wordt gerepeteerd. We hebben al heel wat bereikt met zijn allen, zowel op de vloer als achter de schermen. Dat belooft veel goeds voor de voorstelling!