Achter de schermen van Grand Hotel

BladmuziekDe achtbaan is nu echt vertrokken. De achtbaan richting maart 2016, wanneer we onze nieuwe grote productie Grand Hotel op de planken zetten. Of ja, planken; wellicht wordt het de betonnen vloer van een oude opslaghal, slechts bedekt door een dun zeiltje. Dat zou in ieder geval goed passen bij ons stuk, dat draait om de dunne sierlaag waarachter mensen vaak hun interessantste karaktertrekjes schuil laten gaan. Onze regisseur Jeroen van Delft heeft daar flink wat interessante ideeën over. Nu we samen met hem deze achtergrond hebben gezet, gaan we deze week vol aan de slag met de regie. Na al heel veel muzikaal werken aan de ritmisch en melodisch complexe, maar oh zo prachtige, opening van Grand Hotel.

De komende maanden draaien voor mij persoonlijk om zwoegen voor de centen en de organisatie vanuit het bestuur. Ook zal ik er vanuit de PR-commissie voor moeten zorgen dat jullie allemaal komen kijken en al je 200 Facebook-vrienden meenemen. En dan moet ik ook nog mijn teksten, regie-aanwijzingen, en danspasjes kennen voor mijn heerlijke rol. Waar begin ik weer aan, vraag ik me weleens af! Het antwoord: een nieuw avontuur samen met de fantastische groep die Starlight is!

MichielStarlight doet heel veel zelf. Bijna iedereen is zowel voor als achter de schermen actief. Om een idee te geven van wat dat inhoud, zullen we hier, op onze Backstage Blog, af en toe iemand aan het woord laten over de activiteiten rondom decor, kleding, bestuur en PR, maar ook gewoon over het zwoegen tijdens en naast de repetities om alles weer zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen. Laat die achtbaan maar rijden!