Wereldpremiere van The Attic

Voor een week was het ZIMIHC theater Stefanus het toneel van een zeer bijzondere gelegenheid. Afgelopen vrijdag 16 mei beleefde de musical The Attic daar zijn wereldpremiere.

“… een verhaal dat je raakt en dat weet te ontroeren”

“Met The Attic heeft Starlight Boulevard in ieder geval een ruwe diamant geslepen tot een prachtig juweel. “

(bron: musicalnieuws.nl)

Na meer dan een jaar voorbereidingen, repetities, herschrijven. Na een week opbouwen en intensieve voorbereidingen in het theater. Na een succesvolle try-out voorstelling voor de leden van het Veteranen instituut, die de voorstelling beschreven als indrukwekkend en herkenbaar, was het moment aangebroken om wat we gemaakt hadden aan het publiek te laten zien. Voor een uitverkochte zaal met als zeer speciale gast, de meastro zelf, de schrijver van The Attic, Mark Carroll, die was overgevlogen uit Engeland samen met de arrangeur Richard Bates!

“Starlight Boulevard en Mark van Haasteren hebben bewezen dat de amateurmusicalwereld in Nederland serieus genomen moet worden en van toegevoegde waarde is voor de musicalwereld in Nederland.”

(bron: musicalnieuws.nl)

Nog een keer zullen we van het toneel spatten met dit betoverende en aangrijpende stuk, op zaterdag 24 mei. Er zijn nog kaarten beschikbaar! Kom dat (nog een keer) zien!

[fotos: fototeam K en M]