Starlight goes London

londen2013Afgelopen weekend was het weer tijd om met een delegatie van Starlight inspiratie te gaan opdoen in de musical hoofdstad van Europa: Londen! De eersten waren vrijdag al vroeg genoeg in Londen om nog kaartjes te bemachtigen voorWar Horse, een bijzondere muziektheater/dans voorstelling. Deze indrukwekkende voorstelling zorgde voor een zeer geslaagde start van de eerste avond.
Na een ochtendje rondzwerven in een mooie stad die zich opmaakt voor de hectiek van een marathon de volgende dag (wat nog voor de nodige obstakels zorgde), hadden we ’s middags een exclusieve meet-and-greet met Mark Carroll, de auteur van the attic. Wat een genot om met zo’n enthousiaste, professionele en inspirerende man te mogen gaan samenwerken. Hij heeft ons zijn ideeën achter het stuk verteld. We hebben de basis voor de samenwerking gelegd: een gedeeld enthousiasme om hier een geweldige show van te willen maken! Nog meer motivatie om hard aan de slag te gaan zodat we dit ook echt kunnen gaan realiseren.
Zaterdag avond was het dan tijd voor de meesten van ons om naar Jersey Boys te gaan. Mark Carroll, die hier zelf vier jaar in gespeeld heeft, had goeie plaatsen voor ons geregeld, en we konden dan ook genieten van een erg leuke show over de levensloop van The Four Seasons, waarin elk liedje een feest van herkenning bleek.
Dit was al met al een zeer geslaagd weekend. Inspirerend, gezellig en vruchtbaar!