Sesam advies

image001

image002

In april 2013 won Starlight Boulevard een adviescheque van het Prins Bernhard Cultuur Fonds en de provincie Utrecht (zie ook www.provincie-utrecht.nl/adviesopmaat). Een mooie prijs die we in de afgelopen maanden verzilverd hebben in de vorm van adviseur Lily Hartogs van de Sesam Academie. Tijdens een aantal sessies hebben we verschillende onderwerpen besproken, van vrijwilligersbeleid tot sponsoring. Meestal was daarbij het bestuur aanwezig, aangevuld met leden van de commissies die bij het onderwerp betrokken zijn. Inspirerende avonden, waarbij we ontdekten hoe veel we eigenlijk doen en waarbij we daarnaast ook nieuwe inzichten opdeden.

sesam_PMS123_208_FC__2__Logo_2008__2_.081211.125751

De cheque is verzilverd, Lily heeft afscheid genomen en wij hebben veel, heel veel, stof tot nadenken en mogelijkheden tot actie op tafel liggen!

De grootste uitdaging is en blijft hoe we onze hoge artistieke ambities ook bestuurlijk kunnen ondersteunen op een manier die past bij onze mogelijkheden. Het werk achter de schermen wordt als het goed is ook zichtbaar in en rondom onze voorstellingen, tot ziens in het theater!