Volg Starlight Boulevard op facebook en mis niets!

Facebook Feed.

2 weeks ago

Starlight Boulevard

We zijn overdonderd door de vele aanmeldingen voor de kijkavond van afgelopen week! Met veel enthousiasme werd er in groepjes meegezongen met de concertrepetitie. Ondertussen konden de andere kijkers kennismaken met de overige leden en ze vragen stellen. Het liefst zouden we iedereen toelaten, maar helaas kan dat niet. De komende twee weken vinden daarom stemtesten plaats. Spannend! Voor iedereen die een stemtest gaat doen, heel veel toi toi toi! ... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

Starlight Boulevard

Starlight Boulevard feliciteert onze vrienden van LIZ met hun 20 jarig jubileum! 🥳🥂 Wat zijn we trots op het culturele aanbod wat Utrecht te bieden heeft!Deze week bestaat LIZ 20 jaar!! Afgelopen repetitieweekend hebben we geproost op 20 en nog veel komende jaren! #lizmuziektheater #20jaar #proost ... See MoreSee Less

View on Facebook

4 weeks ago

Starlight Boulevard

👯‍♀️Starlight tappend het seizoen uit👯

Dat het een bewogen seizoen is geweest mag duidelijk zijn. Daarom hebben we dit voorjaar, op gepaste afstand, een actieve middag georganiseerd in het Máximapark in Utrecht. Eerst een gezellige lunch buiten, daarna een uitdagende doe-wandeltocht met actuele, maar ook muzikale opdrachten.

Uiteindelijk sloten we, onder enthousiaste begeleiding van Liesanne Erlina van Dongen, af met een workshop Tap-dancing: Zie hier het resultaat!
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 weeks ago

Starlight Boulevard

Goed nieuws voor musicalliefhebbers (M/V)! Vind je het leuk om zelf te zingen, dansen en acteren? Meld je dan aan om bij onze repetitie te komen kijken op donderdag 10 september. We zijn druk bezig ons concertrepertoire te vernieuwen, dus dit is het perfecte moment om als nieuw lid in te stromen. In het bijzonder zijn we op zoek naar getalenteerde mannen! Mochten we ontzettend veel aanmeldingen ontvangen, zullen we een tweede kijkavond inplannen. Ken je iemand anders die volgens jou goed bij ons zou kunnen passen, tag diegene dan hieronder, zodat ze dit berichtje ook zien!

Meld je voor dinsdag 8 september aan door een mailtje te sturen naar info@starlight-boulevard.nl. Hopelijk zien we jou op donderdag 10 september!

In verband met de Coronamaatregelen repeteren we tijdelijk bij Scouting Salwega: Oude Liesbosweg 76, Utrecht.

Uiteraard doen wij er alles aan om op een zo veilig mogelijke manier te repeteren, met voldoende afstand, gesplitste groepen en, zolang het nog kan, in de buitenlucht.
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

Starlight Boulevard

🎶I’m siiiiinging in the rain🎶 ... See MoreSee Less

View on Facebook