Het Starlight Musical-Event

We nodigen je uit om op 25 en 26 maart bij Cultuur19 in Utrecht te komen genieten van een middag of avond vol musicals, lekkere hapjes en gezelligheid. Dan organiseren wij 'SAME', het Starlight Musical-Event.

Wat is SAME?

Een musical-event? Jazeker! Je krijgt niet alleen een musical concert met zang, maar ook dans, drama én een hapje en drankje. Met onze muzikaal leider Gerben Kruisselbrink, hebben we een afwisselend, verrassend en uitdagend concertprogramma samengesteld rond het thema 'SAME(N)'.

Wat is er allemaal te doen?

Locatie: kantine

Hapjes en drankjes van René Daalhuisen Catering

René Daalhuisen Catering zorgt ervoor dat je niets tekort komt! Voorafgaand aan het event wordt je ontvangen met koffie of thee en in de pauze kun je genieten van twee drankjes en een combinatie van maar liefst vijf hapjes per persoon! Er is overigens ook een speciale kindervariant en mocht je liever van een vegetarische variant genieten of heb je andere dieetwensen, kun je dat bij het kopen van je kaartje(s) meteen doorgeven! Het aanbod van René is inbegrepen in de totaalprijs!

Logo Rene Daalhuisen Catering

Locatie: Theaterzaal

Musical concert door Starlight Boulevard

Tijdens SAME kan je in de theaterzaal genieten van een prachtig musical concert. Bij ons eerste grote concert in 4 jaar pakken we uiteraard groots uit. Met maar liefst 21 liedjes is het een heel divers programma geworden met zowel bekende klassiekers als bijzondere liedjes uit nieuwe shows. Het concert wordt live begeleid door een professionele band bestaande uit:

Gerben Kruisselbrink - Muzikaal Leider / Piano en Toetsen
Michiel Pelgrom - Basgitaar en Contrabas
Patrick Meutstege - Gitaren en Toetsen
Michel Rözer - Drums

Bekijk hieronder een voorproefje van één van de nummers uit het concert.

Locatie: de hal (alleen op zondag)

Kraampjes van Dagcentrum de Werkspecht

SAME staat helemaal in het teken van gelijkheid (‘Same’, ‘hetzelfde’ in het Engels), same(n) zijn en samen dingen doen. Om het thema extra kracht te bij te zetten hebben we daarom een ontzettend leuke SAME(N)werking opgezocht met Stichting Reinaerde. Op de zondag staat Dagcentrum De Werkspecht met een paar leuke kraampjes in de foyer, waarin ze hun spulletjes verkopen. Terwijl je geniet van je hapje en drankje kan je al dit moois bewonderen en misschien zelfs mee naar huis nemen! Lees hier meer over Dagcentrum De Werkspecht

Logo Reinaerde

SAME is drie keer te beleven in Cultuur19 in Utrecht (Vleuten) met live band! Koop snel je kaartjes voor het uitverkocht is via onderstaande link.

SAME wordt mede mogelijk gemaakt dankzij een subsidie van de gemeente Utrecht.

WhatsApp Image 2023-02-19 at 08.07.09
Same_repetitie_230216_58
Same_repetitie_230216_150