Lid worden

Sfeer proeven
Als belangstellend en misschien wel potentieel lid is het belangrijk te weten aan welk nieuw avontuur je begint. Daarom nodigen we je graag uit voor het bijwonen van één van onze repetities.

Repetities
Starlight Boulevard repeteert iedere donderdagavond van 19.45 tot 22.45 uur in Utrecht (Lunetten).
Naast de gewone repetitie op donderdagavond zijn er voor solisten extra repetities. Per productie repeteren we (minimaal) twee volledige repetitiedagen in een weekeinde. Ook wordt er af en toe een workshop georganiseerd voor de leden. Tijdens de workshop wordt er extra aandacht besteed aan het acteren en dansen en alles wat daarmee samenhangt. De repetities van Starlight Boulevard worden verzorgd door professionals, een muzikaal leider, een regisseur en choreograaf.

Stemtest
Bij iedereen die lid wil worden van de vereniging wordt een stemtest afgenomen. Stemtesten worden in overleg met de muzikaal leider vóór aanvang van de repetitie gehouden. Aan de hand van enkele zangoefeningen wordt het stembereik bepaald en bekeken bij welke stemgroep jouw stem past. Tevens wordt gekeken of de stemkleur past binnen de koorklank. Omdat we graag een goede balans houden tussen de verschillende stemgroepen, en in de opbouw van de groep, is uiteindelijke deelname ook afhankelijk van de balans in de groep.

Lid worden
Na de stemtest krijg je zo snel mogelijk de uitslag. Ben je aangenomen dan kun je direct mee repeteren. Wel zul je wat extra aandacht moeten besteden aan het huidige repertoire zodat je ook daadwerkelijk met de optredens mee kunt doen. Hiervoor krijg je uiteraard alle bladmuziek en vaak zijn via andere leden ook studiebandjes beschikbaar. De contributie bedraagt €32,50 per maand. Houders van een U-pas krijgen 50% korting op de contributie. 

Actief zijn in de vereniging
Binnen onze musicalvereniging zijn genoeg taken die uitgevoerd moeten worden. Denk maar eens aan het maken van kleding, decor, PR, donateursactiviteiten en het verzamelen van rekwisieten en het grimeren van de leden. Heb je interesse voor één (of meer) van die extra taken dan stellen wij je hulp enorm op prijs. Mail naar info@starlight-boulevard.nl.

Meer informatie?
Wil je een afspraak maken om een repetitie bij te wonen of wil je gewoon nog meer weten dan kun je bij het secretariaat terecht. Meld bij het secretariaat via e-mail dat je een repetitieavond wilt bezoeken. Men kan jou dan vertellen welke avond het meest geschikt is om te komen luisteren. Schroom niet, je bent van harte welkom!