Making Dagenham | Backstage blog

#1 Repetitieweekend

Het eerste repetitieweekend voor Made In Dagenham vond vorige week plaats. Ja, we zijn er vroeg bij dit jaar!

Zoals dat hoort bij een karakteristiek Starlight-weekend was het een ware bijenkorf van georganiseerde chaos - daar danst een groep, op de gang wordt zang geoefend en in de ruimte daarnaast worden krachtige scènes in de grondverf gezet. Sam Janssen (Regie), Gerard Baars (Dans) en Jelle Gulmans (Regie-Assistent) waren van de partij om dit alles in goede banen te leiden. Aan het eind van het weekend steeg het resultaat - zoals ook hoort bij een karakteristiek Starlight-weekend - boven onze hoogste verwachtingen uit. Het was weer een feestje! We hebben nog wel even te gaan (om precies te zijn, 192 dagen tot onze première op donderdag 30 mei 2024). In de volgende nieuwsbrieven nemen we jullie verder mee achter de schermen.

Zien we je bij de Nederlandse première?

We zijn verheugd om jullie te laten weten dat de eerste 150 kaarten al zijn verkocht!
Het is duidelijk dat onze voorstelling iets speciaals gaat worden. Als je nog geen kaarten hebt, raden we je aan om er snel bij te zijn voordat de beste plekken uitverkocht zijn. Made in Dagenham is een komische en ontroerende musical in de bekende Britse stijl van andere West End klassiekers als Billie Elliot en Blood Brothers. Wil je ons extra steunen bij het maken van onze voorstellingen dan zijn er ook sponsortickets beschikbaar.

We kijken er enorm naar uit om jullie te verwelkomen bij onze voorstelling!

VIDEO:

'Het spijt me ik hou van jou'

Klik hier voor een voorproefje van de hilarische scène waarin Eddie het goed probeert te maken met Rita nadat hij hun trouwdag is vergeten.

NOG 193 DAGEN TOT DE PREMIÈRE!

Fulcotheater IJsselstein
30 mei tot 2 juni 2024
€ 24,75 Regulier | Sponsorticket + €10

VIDEO Starlight Musical Event terugkijken

Het Starlight Musical Event van 24 en 25 maart in Cultuur19 was een enorm succes! Ons eerste concert voor een live publiek in 4 jaar! SAME stond helemaal in het teken van samen; zodoende waren er kraampjes van Dagcentrum de Werkspecht, heerlijke catering van René Daalhuisen Catering en hebben we zelf keihard gewerkt aan regie en bijpassende choreografieën om er zo wel een hele speciale show van te maken. Kon je er niet bij zijn of wil je nagenieten van de optredens? Check dan de SAME playlist op YouTube en volg ons hier en hier zodat je geen nieuwe SAME filmpjes mist.

Droom je ervan om ook zo'n leuke voorstelling te spelen en ben je een bas of bariton? Meld je dan snel aan en wie weet speel jij volgend jaar mee in Made in Dagenham!

WIST JE DAT..

we de afgelopen jaren al meer dan €1300 aan donaties hebben ontvangen via SponsorKliks!? Vrijdag 24 november is het weer Black Friday, de dag met veel korting. Heb je iets leuks op het oog? Vergeet niet eerst te SponsorKlikken! Zoals je ziet is het de klik meer dan waard!
Kerst Huur ons in

Een zalige Kerst

Vanaf nu bieden we ook de mogelijkheid om tijdens onze optredens te doneren en zo een directe bijdrage te leveren aan onze nieuwe voorstelling! Tijdens onze kerstconcerten ontvangt het publiek voor elke donatie een heerlijke zuurstok als symbool van de zoete harmonie die we samen creëren ;) Met de bijgevoegde QR code kan ons kerstpubliek direct kaartjes bestellen voor Made in Dagenham! Hoe makkelijk is dat?
Kerst komt steeds dichterbij. Ben jij nog steeds op zoek naar het perfecte kerstcadeau of heb je nog een lege plek in je kerstpakket? Overweeg dan om dit jaar een theaterkaartje te geven #waaromgaanwenietvaker! Een kaartje voor Made In Dagenham garandeert een prachtig vooruitzicht om de donkere dagen mee door te komen! Of boek ons ervaren kerstkoor voor de ultieme kerstborrel.

Kerst agenda

Zaterdag 25 november
Kerstmarkt | Zwarte Toren in Brussel | van ongeveer 16:00 tot 17:00

Dinsdag 12 december
Schiphol | Bij het ontbijt voor 400-600 medewerkers (besloten optreden)

Woensdag 13 december
Hogeschool Utrecht | 12:00 tot 17:00

Vrijdag 17 december
Huize Molenaar in Utrecht centrum | Van 11:40 tot 12:10
Mogelijk volgen er nog meer optredens. Wil je op de hoogte blijven waar we staan:
volg ons dan op Facebook of Instagram.
Alvast een beetje genieten van A Starlight Christmas? Kijk dan eens hier!
facebook instagram youtube custom website 
logo2017
Email Marketing Powered by MailPoet