logo2017

Zien we je dit weekend

bij het Starlight Musical Event?

Dit weekend is het dan eindelijk zover! Na 4 jaar zijn we terug in het theater met een goedgevuld musical-concert, een live band, heerlijke catering en op de zondag kraampjes vol leuke lente artikelen van Stichting Reinaerde Dagcentrum 'de Werkspecht'. Buiten wordt het vies en somber weer, maar in Cultuur19 in Vleuten is de lente in aantocht! In de theaterzaal kan je genieten van maar liefst 21 liedjes, zowel bekende klassiekers als bijzondere liedjes uit nieuwe shows. Kaartjes kosten €20,- inclusief 5 hapjes, 2 drankjes en koffie/thee door René Daalhuisen Catering

Online Programmaboekje

Nog niet overtuigd of kan je gewoon niet wachten? Klik dan op de knop hieronder om alvast het digitale programmaboekje te bekijken voor een overzicht van alle liedjes.

Het SAME combo:

Gerben Kruisselbrink - Muzikaal Leider / Piano en Toetsen
Michiel Pelgrom - Basgitaar en Contrabas
Patrick Meutstege - Gitaren en Toetsen
Michel Rözer - Drums

René Daalhuisen Catering

René Daalhuisen Catering zorgt ervoor dat je niets tekort komt! Voorafgaand aan het event wordt je ontvangen met koffie of thee en in de pauze kun je genieten van twee drankjes en een combinatie van maar liefst vijf hapjes per persoon! Er is overigens ook een speciale kindervariant en mocht je liever van een vegetarische variant genieten of heb je andere dieetwensen, kun je dat bij het kopen van je kaartje(s) meteen doorgeven! Het aanbod van René is inbegrepen in de totaalprijs! René Daalhuisen Catering is al jaren de vertrouwde partner bij scholen, bedrijven en particulieren. Heb je een evenement, waarbij beleving en uitstraling goed verzorgd moet worden, dan is Rene Daalhuisen Catering en Events jouw partner.

Kraampjes 'De Werkspecht'

SAME staat helemaal in het teken van gelijkheid (‘Same’, ‘hetzelfde’ in het Engels), same(n) zijn en samen dingen doen. Om het thema extra kracht te bij te zetten hebben we daarom een ontzettend leuke SAME(N)werking opgezocht met Stichting Reinaerde. Op de zondag staat Dagcentrum De Werkspecht met een paar leuke kraampjes in de foyer, waarin ze allemaal mooie lentespulletjes verkopen. Terwijl je geniet van je hapje en drankje kan je al dit moois bewonderen en misschien zelfs mee naar huis nemen!

Onze socials

facebook instagram youtube website custom 
Email Marketing Powered by MailPoet