logo2017
Foxtrot de musical Poster. Een rood fluwelen bank met daarachter het silhouet van 2 zoenende mannen.

Starlight speelt Annie M.G. Schmidt

2022 staat geheel in het teken van nieuwe kansen. We kunnen weer vooruit kijken en wat een mooie dingen staan er op de agenda! Zien we je in april weer in het theater? Want dan staan we eindelijk weer op het podium met onze nieuwe musical: FOXTROT!

Ondanks de vele pittige en uitgesproken onderwerpen is Foxtrot een van de kleurigste, fleurigste en leukste musicals van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink. Gegarandeerd een leuk avondje uit!

Alleen van 21 tot en met 24 april 2022 te zien in ZIMIHC Theater Stefanus in Utrecht.

Over Foxtrot de musical

Een verlaten nachtclub komt nog een keer tot Ieven.. De jaren dertig. Josien uit Klaaswaal, rechtstreeks uit de provincie-klei getrokken, verhuist naar de grote stad. Totaal niet voorbereid op dit leven komt ze terecht in een artiestenpension. De intellectuelen die ze daar ontmoet zijn echter niet zo intellectueel als ze zich voordoen. De zorgeloze revue getinte nummers van het variété duo Jerry en Loulou 'schuren' tegen de dreigende oorlog, fascisme, communisme en 'de steun' waar steeds meer mensen van afhankelijk werden. De donkere crisis wordt weggewuifd met veren en glitters. Want: 'er is toch Niets aan de hand... ?!'

Maak kennis met het artistiek team

gerben_website

Muzikaal Leider

Wat zijn we ongelofelijk trots dat we weer zo'n professioneel artistiek team hebben kunnen samenstellen. Gerben Kruisselbrink, onze muzikale rots in de branding, is sinds 2018 muzikaal en artistiek leider van Starlight Boulevard. Ook tijdens Foxtrot zal hij als dirigent en muzikant in het orkest zitten.
Foto regisseur Matthijs van der Meer

Regisseur

Nieuw bij de Starlight familie is regisseur Matthijs van der Meer. Toen we vertelden dat we een stuk van Annie M.G. Schmidt gingen doen was hij meteen enthousiast. Al snel was duidelijk dat we met Matthijs de perfecte regisseur voor Foxtrot hadden gevonden. Met een duidelijke visie is hij vol overgave in het project gestapt. Naast de regie heeft hij ook een deel van de choreografie overgenomen van Liesanne toen ze tijdelijk niet beschikbaar was.
Headshot LvD

Choreograaf

Voor Liesanne van Dongen is Foxtrot na Pippin alweer de tweede Starlight productie. Dat Liesanne een echte professional is werd wel duidelijk toen ze al na enkele weken een rol kreeg in Zodiac de musical en tijdelijk moest stoppen bij Starlight. We zijn dolblij dat ze vanaf januari weer terug is. De afgelopen weken heeft ze het stokje van Matthijs weer overgenomen en zijn we hard aan het werk om de laatste scenes in te vullen en te finetunen.
jelle

Regieassistent

Jelle Gulmans kennen we natuurlijk van onze eerdere producties: Blood Brothers en The Attic. Sindsdien is Jelle achter de schermen actief als regieassistent en is in deze rol een belangrijke schakel tussen de leden en het artistiek team.

De Kampvuur Sessies

Kampvuur Sessies
Vlak voor de première van Pippin in 2020 ging Nederland in de eerste Lockdown en was de grote vraag: Wat nu? Als vereniging was ons antwoord: Vooruitkijken. We blijven zoeken naar wat wèl kan. Onze leden hebben zich meteen enorm ingezet om online repetities mogelijk te maken. Uren van IT-hulp zowel online als bij mensen thuis; zelfs laptops werden uitgeleend. Het resultaat was dat we binnen no-time weer samen konden zingen in Jamulus, als groep en zonder vertragingen in het geluid. Toen in 2021 bleek dat ons concert wederom niet mogelijk was werd weer naar een oplossing gezocht. De Kampvuur Sessies is het resultaat van een samenwerking tussen al onze leden. De dance captains zorgden voor de staging, de decor- en kleding commissie voor de aankleding, de voorzitter bouwde een ware opnamestudio en de PR-commissie zorgde dat alles werd gefilmd en gemonteerd. Het gehele concert, bestaande uit 14 nummers, is gratis YouTube te bekijken.
mudmasters

Mud Masters

Een vereniging zonder leuke activiteiten kan natuurlijk niet. Als extra motivatie om de dansconditie te trainen hebben een aantal leden afgelopen jaar weer meegedaan aan Mud Masters. Wat een kanjers!
facebook instagram youtube website 
Email Marketing Powered by MailPoet