Making Dagenham | Backstage blog

#4 De première!

Na een geslaagde try-out zijn we er helemaal klaar voor. Vanavond is het grote moment daar: de Nederlandse première van Made in Dagenham! (*gooit confetti*)

Sinds maandag zijn we hard aan het werk in het theater. Decor opbouwen, grimen, zenderen, soundchecks, lichtplan instellen en ga zo maar door. Daarbij worden we ondersteund door een geweldig team van technici en vrijwilligers. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Op onze Instagram kan je een timelapse zien van de opbouw van het decor.

We zijn overweldigd door het enthousiasme waarmee jullie Dagenham hebben omarmd. Drie voorstellingen zijn op moment van schrijven op 5 stoelen na uitverkocht (er zijn deze week wat extra plekken vrijgegeven) en ook de zaterdag gaat nu hard! Dat gaan vier fantastische voorstellingen worden.

Digitaal programmaboekje

Dit jaar is ons programmaboekje digitaal. Via onderstaande knop kan je deze alvast downloaden. Vergeet niet om je mobiel na het lezen weer uit te zetten voor de voorstelling begint ;) Wij hebben er zin in! Jullie ook?

Wilbert - PR-team

STRIKE a pose!

Het Made in Dagenham avontuur begint al zodra je het theater binnenloopt. Bij onze fotowand worden jullie door onze fotograaf op de foto gezet zodat jij en je vrienden op je socials kan laten zien waar jullie voor (op)staan en meteen ook een mooi aandenken hebben! We hebben wat leuke rekwisieten voor je klaargelegd, helemaal in Dagenham stijl! Wil je liever niet op de foto, dan kan je meteen doorlopen en een drankje halen in de foyer.

Na de voorstelling zijn de foto's hier te downloaden. We proberen ze dezelfde avond nog te uploaden en verwijderen ze weer na een week. Het wachtwoord van de mapjes delen we elke dag op onze Instagram en Facebook pagina's, dus vergeet ons niet te volgen!

Smile en STRIKE a pose!

VIDEO: Theater opbouw timelapse

NOG 0 DAGEN TOT DE PREMIÈRE!

Fulcotheater IJsselstein
30 mei t/m 2 juni 2024
€ 24,75 Regulier | Sponsorticket + €10
*voorstelling met tolk NGT
Poster made in dagenham
custom custom youtube custom website 
logo2017
Email Marketing Powered by MailPoet