Making Dagenham | Backstage blog

#3 Repetitieweekend 2

Het moment waar de leden al zo lang naar uit hadden gekeken was dan eindelijk daar. Nee, niet de première. Die is op 30 mei! Ik heb het natuurlijk over het grote repetitieweekend, die dit jaar plaatsvond in het Lipke Zijlstrahuis in Austerlitz.

Het repetitieweekend voelde dit jaar meer als een repetitieweek. Want donderdagavond stond de eerste doorloop gepland en ook het weekend zelf, wat op vrijdagavond begon, zat bomvol.

Vrijdagavond werkten de leden onder leiding van Joery en Renske aan alle changementen. Want al die tafels en stoelen, rekwisieten en acteurs moeten ergens op en af. Een hele klus, welke de leden met veel geduld voor elkaar kregen! De weekendcie had als feestelijk einde van de eerste dag een silent disco voor de leden geregeld, en rond middernacht zorgde de natuur ook voor een bijzondere verrassing toen het noorderlicht prachtig mooi te zien was.
Zaterdag was het voltallige artistiek team aanwezig om de laatste puntjes op de i te zetten. Heel erg leuk was dat ook de kinderen een groot deel van de dag mee repeteerden en dat MusicalWorld in de middag een reportage kwam maken. Na een lekkere maaltijd werden 's avonds songfestivalspelletjes gedaan, België vs Nederland. De prijs was een volledig verzorgd musicalweekend naar Londen in september!
Zondag stond helemaal in het teken van de doorloop in kostuum. Alle notes van het weekend werden nog even teruggebladerd. "Wie zou die stoel hier neerzetten?" was een veelgehoorde vraag. En aan het eind van de dag stond er een prachtige voorstelling, met alle kostuums, rekwisieten, de hele mikmak. Klaar om in première te gaan.

Zien we je daar?

Wilbert - PR-team

Videoreportage MusicalWorld

Interview Broadcast Amsterdam RADIO

Het Made in Dagenham segment start op 27:50
"Hello Starlight community! This is Camille from Broadcast Amsterdam - we were so excited to feature Wilbert and Judith on one of our radio shows, Onstage Amsterdam, just a few weeks ago. I noticed that there were two British musicals coming up in and near Amsterdam so wanted to feature both on the same segment, which is why I invited Judith and Wilbert on to promote Made in Dagenham. Despite myself and the other theater company that came on to the show, HEA Productions, being English speakers and of course knowing that Starlight is a Dutch speaking theatre group, I think it's super important that community theaters get promoted as much as possible in order to boost ticket sales, keep productions going, and of course build the community. Have a listen to the show if you get the chance and want to learn more about Starlight and some of the passionate members behind the scenes of Made in Dagenham!" - Camille Gribbons, radio-presentator Onstage Amsterdam

NOG 9 DAGEN TOT DE PREMIÈRE!

Fulcotheater IJsselstein
30 mei t/m 2 juni 2024
€ 24,75 Regulier | Sponsorticket + €10
*voorstelling met tolk NGT

Wij presenteren... het orkest!

De afgelopen weken hebben we het Made in Dagenham Orkest aan jullie voorgesteld op onze socials. Heb je het gemist, neem dan snel een kijkje op onze Facebook en Instagram.

Wist je trouwens al dat je op onze website nog veel meer leuke info over de voorstelling kan vinden? Binnenkort kan je daar ook het digitale programmaboekje bekijken.
Poster made in dagenham
custom custom youtube custom website 
logo2017
Email Marketing Powered by MailPoet