Making Dagenham | Backstage blog

#2 Kostuums

Foto van de Ford werksters in blauwe stofjassen die achter Connie staan in een strijdbare V-vorm.
Afgelopen zondag presenteerden we onze nieuwe musical aan een dolenthousiast publiek in Cultuur19 in een half uur durende sneak preview. Dankzij het harde werk van de kledingcommissie en de leden zelf zag het er ook prachtig uit. Lees hier het persevent verslag van musicalsites

"Wil iemand een oranje riempje/haarband?" Dit soort berichtjes komen inmiddels dagelijks voorbij in de Starlight 'kledingruil app.' En met een goede reden, want de juiste kleding vinden is ontzettend belangrijk bij een waargebeurd, historisch verhaal zoals Made in Dagenham. Maar hoe gaat dat eigenlijk in zijn werk? De kledingcommissie koopt voor een deel zelf kleding in voor de leden, en helpt daarnaast leden ook met het zoeken van hun eigen outfits. In het kader van #duurzaamdagenham, een initiatief gesteund door de Rabobank, koopt de kledingcommissie zo veel mogelijk tweedehands kleding! Daarnaast organiseren ze uitjes naar bijvoorbeeld de IJ-hallen, kringloopwinkels en andere tweedehands zaken waar wild naar de juiste outfit kan worden gespeurd. Zoals je op de foto's kan zien, is er soms veel matchende kleding nodig en dan is er natuurlijk nog de iconische rode jurk van Rita. Daarvoor struint de kledingcommissie met grote toewijding Vinted af! Ook wordt er kleding zelf gemaakt of aangepast en onderling geruild. Zo waan jij je straks helemaal in de Britse jaren 60! En wat trek jij aan naar de première op 30 mei?
Rode jurk uit de film
500 kaarten verkocht afbeelding

Al meer dan 500 kaarten verkocht

Zit jij het liefst in het midden? Of liever op de eerste rij? Dan moet je snel zijn. De kaartverkoop gaat namelijk erg hard! Wij dromen stiekem al van vier uitverkochte voorstellingen. Je kan ons hierbij helpen door onze berichten op Instagram en facebook te delen en al je familie, vrienden en collega's kennis te laten maken met Made in Dagenham. Of vraag één van de leden om een poster of flyer. Wil je ons extra steunen bij het maken van onze voorstellingen dan zijn er ook sponsortickets beschikbaar.

'UNMUTE US'

Made in Dagenham vertelt het verhaal van vrouwen die hun stem vonden en streden voor gelijke betaling. Om onze eigen stem hoorbaar te maken, hebben we uw hulp nodig! Ons doel? €2700,- euro voor zendermicrofoons om alle individuele castleden ook een stem te geven.

Helpt u mee om ons te 'un-muten'? Doneer dan bij onze crowdfundingsactie op voordekunst
Promo crowdfunding

NOG 75 DAGEN TOT DE PREMIÈRE!

Fulcotheater IJsselstein
30 mei tot 2 juni 2024
€ 24,75 Regulier | Sponsorticket + €10
*voorstelling met tolk NGT
Poster made in dagenham

WIST JE DAT..

we de afgelopen jaren al meer dan €1300 aan donaties hebben ontvangen via SponsorKliks!? Een leuk moederdag cadeautje, of alvast je zomervakantie boeken? Vergeet niet eerst te SponsorKlikken! Zoals je ziet is het de klik meer dan waard!

Starlight agenda

30 mei 20:00 Fulcotheater IJsselstein
Made in Dagenham (Première)

31 mei 20:00 Fulcotheater IJsselstein
Made in Dagenham (Met tolk NGT)

1 juni 20:00 Fulcotheater IJsselstein
Made in Dagenham

2 juni 14:00 Fulcotheater IJsselstein
Made in Dagenham
Foto's Fototeam K en M Vormgeving Ikwildesign.nl
facebook instagram youtube custom website 
logo2017
Email Marketing Powered by MailPoet